Configurare Email Android Outdated

Dupa ce ati creat o adresa de Email cu ajutorul butonului Email accounts din cPanel, urmariti instructiunile de mai jos pentru a configura contul de Email in Android Email.

 

1.Deschideti aplicatia Email.

1-andro

2.In fereastra noua scrieti adresa intreaga de email si in casuta a doua parola contului de email apoi apasati butonul Next.

2-andro

3.Apasati butonul IMAP sau POP3.

3-andro

4.La Username scrieti adresa intreaga de email, la Password scrieti parola contului de email, la IMAP/POP3 server scrieti serverXX.romania-webhosting.com(unde XX reprezinta numarul serverului), la Port pentru :

IMAP – port 993 cu SSL,

POP3   – port 995 cu SSL.

Apasati pe Next.

4-andro

5.La SMTP server scrieti serverXX.romania-webhosting.com(unde XX reprezinta numarul serverului) la Port introduceti 465, la Security type selectati SSL, bifati Require sign-in si la Username scrieti adresa întreaga de email iar la Password scrieti parola contului de email. Apasati pe Next.

5-andro

6.In aceasta fereastra puteti stabili la Email checking frequency la ce interval sa se verifice automat daca ati primit emailuri noi. Puteti bifa ca acest cont sa fie contul principal atunci cand vreti sa trimiteti un email (in cazul in care aveti configurate mai multe conturi de email pe telefon). Puteti bifa Notify me when email arrives pentru a fi notificat atunci cand primiti un email nou. Apasati pe Next.

6-andro

7.Puteti pune un nume contului de email (recomandat in cazul in care aveti mai multe conturi de email setate in telefon) – scrieti adresa intreaga de email). La Your name scrieti Nume Prenume sau nume Firma/Site (ce doriti sa apara la From destinatarului). Apasati pe Done.

7-andro

 

 

Daca setarile introduse sunt corecte, atunci contul de e-mail va fi functional.

Claudiu Cadar a scris 69 articole