Litespeed prin CLAUS WEB

WebServerul LiteSpeed Web conserva resursele sereverului fara a sacrifica performanța, securitatea, compatibilitatea sau confortul fiind compatibil cu functiile Apache utilizate in mod obisnuit, inclusiv mod_rewrite, .htaccess și mod_security. Cu functii anti-DDoS integrate poate sa gestioneze in siguranta considerabil mult mai multe conexiuni concurente in timp ce consuma memorie minima și CPU

Comparativ cu Apache , dubleaza capacitatea maxima si elimina nevoia pentru o solutie complementara de caching . Utilizatorii cPanel avand posibilitatea de a gestiona cu usurinta modulul de cache folosind “LiteSpeed Web Cache Manager” implementat in cPanel.

Modulul de cache LSCache accelereaza continutul dinamic (nu doar paginile PHP) utilizand o implementare eficienta, foarte personalizabila, in cadrul WebServer-ului LiteSpeed. LSCache este una din cele mai folosite solutii pentru o experienta mai rapida si mai placuta a utilizatorului.

* Licenta Litespeed este gratuita in cazul in care este gazduit , pe server cu maxim 2 GB RAM , un singur domeniu web (numarul de subdomenii poate fi nelimitat).

  • Copyright © 2001-2024 | CLAUS WEB este marca inregistrata | toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.