Softaculous prin CLAUS WEB

Softaculous - Auto Installer

Softaculous este un auto-installer oferit gratuit clientilor Claus Web prin care va oferim posibilitatea sa instalati prin doar cateva click-uri un num.r de 335 de aplicatii sau scripturi gratuite.
Daca doriti sa instalati automat WordPress, Joomla, phpBB, Magento, PrestaShop sau Drupal , acum totul a devenit mai usor. Trebuie doar sa va logati in contul de cPanel si sa navigati la meniul Softaculous Apps Installer, sa alegeti scriptul dorit si sa dati click pe Install. Dupa completarea formularului de instalare, in doar cateva minute, scriptul dumneavoastra este instalat si pregatit pentru a fi folosit.
Acest auto-installer este disponibil pentru toate conturile noi si devine activ la doar cateva minute de la plasarea comenzii. Clientii vechi care nu au inca optiunea disponibila, pot solicita migrarea pe un server care ruleaza Softaculous prin serviciul nostru de asistenta.
Cu ajutorul Softaculous, puteti alege CMS-ul care se potriveste cel mai bine siteului dumneavoastra, fie ca este vorba despre un simplu site de prezentare, fie daca doriti dezvoltarea unui magazin online. De asemenea, sunt disponibile scripturi pentru forumuri, aplicatii de management, aplicatii pentru support tehnic, bloguri sau platforme de socializare.
Datorita faptului ca Softaculous actualizeaza mereu scripturile folosite, ai siguranta ca mereu folosesti cea mai noua si cea mai securizata versiune a aplicatiei dorite.
  • Copyright © 2001-2024 | CLAUS WEB este marca inregistrata | toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.