SpamExperts prin CLAUS WEB


Filtru de iesire - OPRESTE SPAM-UL sa plece din reteaua dumneavoastra.
* De ce sa alegeti Filtrul de iesire SpamExperts ?

Evitati sa ajungeti pe Lista neagra a IP-urilor.
Implementarea Filtrului de iesire SpamExperts va va ajuta sa inlaturati starea de slabiciune a reletei si va diminua timpul petrecut cu delistarea spre minimum.
Imbunatateste gestiunea abuzurilor
Prin serviciul, Filtrului de iesire SpamExperts, primiti raporturi clare si concise indicand care utilizator/cont necesita atentia dumneavostra, blocandu-se automat.
Protejeaza brand-ul si infrastructura
SpamExperts se asigura de faptul ca dumneavoastra faceti parte din solutia de securitate a email-urilor si nu din cea a problemelor.
Evitarea amenzilor severe
Filtrul de iesire SpamExperts este o solutie robusta care va ajuta la prevenirea posibilelor penalitati care se aplica in cazul Spam-urilor.

* De ce sa alegeti Filtru de intrare SpamExperts ?
Securizarea retelei dumneavoastra impotriva spam-urilor, virusilor informatici, a phishing-ului, ransomware si impotriva atacurilor malware.

SpamExperts aplica propritatea sa de auto-invatare, a tehnologiei smart, pentru a elimina mailurile spam, inainte ca acestea sa ajunga in reteaua dumneavoastra.
Detecteaza instantaneu Spam-uri noi si malware
SpamExperts aplica imbunatatiri continue in analize si colectii de date securizate, detectand instantaneu modele noi si indentificand deraiari. Acesta inteligenta acumulata este transmisa in timp real catre toti clientii nostri, asigurand din timp protectia impotriva unor noi amenintari.
Continuitate email imbunatatita
Un strat protectiv in plus al filtrelor de intrari destinate fluxului dumneavoastra de email. Diminuarea informatiei nedorite si primita in exces, precum si continuitatea procesului de livrare a email-urilor.
Imbunatatirea eficientei resurselor si economisirea pana la 80% din resursele hardware!
Cu Protectia Filtrului de intrari, foarte eficienta si de nivel inalt, pusa in functiune, nu veti mai avea nevoie a va ocupa de cantitatile vaste ale email-urilor spam intrate.
  • Copyright © 2001-2024 | CLAUS WEB este marca inregistrata | toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.