Ce este si cand am nevoie de un Server Dedicat ?

Un server dedicat reprezinta o solutie superioara fata de shared hosting oferita de Claus Web. Putem sa iti punem la dispozitie un server dedicat ale carui resurse vor fi folosite exclusiv de catre tine. Cand detii un server dedicat poti modifica extensiile sau aplicatiile instalate dupa bunul plac. Beneficiezi de o securitate sporita, de viteza si de stabilitate precum si de libertatea de a gazdui orice fel de site/aplicatie doresti. Tu esti singurul care are acces la administrarea acestui server. Noi suntem disponibili oricand pentru a reporni serverul, a-l inchide sau pentru a procesa alte operatiuni care tin de Data Center, dar managementul acestuia se face de catre client. De asemenea iti oferim oricand posibilitatea de a face un upgrade al componentelor hardware in functie de nevoile tale. Experienta noastra iti va asigura cele mai bune servicii de consultanta, astfel incat tu sa faci intodeauna cea mai buna alegere.

Se poate pune la dispozitie o licenta de cPanel (panou de control) pentru utilizatorii care sunt familiarizati cu aceasta metoda de administrare a siteurilor, la pretul de 30 de euro + TVA / luna. Instalarea este intotdeauna gratuita.

Oferta Claus Web pentru Servere Dedicate este detaliata la urmatorul link , iar instalarea dureaza 24 – 48 de ore in functie de cofigurarea hardware si software aleasa.

Claudiu Cadar a scris 68 articole