CMS Claus Web

Claus Web va pune la dispozitie servicii de design web si creare site prin folosirea CMS-ului propriu.

Echipa noastra de design foloseste un CMS propriu, construit de la zero de catre specialistii nostrii, astfel incat dumneavoastra sa beneficiati de stabilitate, functionalitate si securitate superioara CMS-urilor obisnuite, fie ele free open-source sau cu licenta platita. Va vom pune la dispozitie un sistem de administrare a conținutului dumneavoastra web, astfel incat sa nu aveti nevoie de fiecare data de interventia unui programator sau a unui designer. Veti putea publica articole, imagini, fisiere video sau orice tip de documente. Organizarea continutului va deveni o sarcina mult mai usoara, datorita meniului back-end bine structurat.

Vom enumera mai jos modulele de care veti beneficiat daca alegeti CMS-ul nostru :

– o pagina de logare la partea de administrare a siteului dumneavoastra, securizata prin user si parola, cu posibilitatea resetarii la orice ora cu trimiterea noii parole pe adresa de mail setata
modul tutorial va ghideaza prin toate paginile CMS-ului nostru, oferind detalii pentru folosirea tuturor optiunilor si aplicatiilor disponibile pentru siteul dumneavoastra
modulul slideshow – va ofera posibilitatea de a crea galerii de imagini, de tipul slideshow sau static. Acest modul va redimensiona de fiecare data imaginile la dimensiunea recomandata.
modulul meniu – veti putea sterge, adauga sau modifica meniuri si sub-meniuri dupa bunul plac. Dupa instalare, CMS-ul va avea doar doua meniuri : Acasa si Contact.
editor continut – cu ajutorul editorul de tip WYSIWYG puteti edita continutul foarte usor si rapid, avand avantajul de a-l putea vizualiza in timp real.
optimizare SEO – toate paginile create cu ajutorul CMS-ului sunt optimizate pentru motoarele de cautare de tip Google, fiecare pagina avand tag-uri meta setate corect, unice si sugestive. Desigur, puteti specifica cuvintele cheie separat pentru fiecare meniu si cuvintele cheie pentru diferite pagini standard.
categorii produse – aveti posibilitate de a crea categorii de produse, de a construi un sistem de categorii si subcategorii pe unu, doua sau mai multe nivele. Desigur, categoriile si subcategoriile pot avea cuvinte cheie, descriere si un link unic.
produse nelimitate – numarul produselor care se pot adauga prin CMS-ul nostru este nelimitat, iar fiecare produs poate sa aiba una sau mai multe imagini asociate, optiuni dinamice, cuvinte cheie, o descriere text unica, discounturi procentuale sau fixe sau statusuri speciale aplicate.
cos de cumparaturi – sistemul de gestiune al produselor are un „cos de cumparaturi” ca si cel folosit de sistemele dedicate de ecommerce, beneficiind de aportul unui javascript usor de modificat din CMS
modul de cautare – exista implementat un sistem de cautare care analizeaza unul sau mai multe cuvinte cheie si afiseaza produsele dupa mai multe tipuri de ordonari.
modul newsletter – fiecare CMS vine un modul newsletter incorporat care va trimite un mesaj predefinit listei tale de clienti, in concordanta cu politicile anti-spam in vigoare.
formular de contact – formularul de contact da posibilitatea persoanelor care viziteaza siteul sa contacteze proprietarul direct, prin completarea unor campuri speciale. Informatiile vor ajunge la dumneavoastra sub forma unui mail.
social plugin – nu putea sa lipseasca un widget dedicat pentru social media care va pune la dispozitie butoane dedicate pentru Facebook, Google+ si Twitter.
modul de plata online – optional, va putem pune la dispozitie un modul pentru plata online a cumparaturilor, prin card, prin serviciul PaySecure

Claudiu Cadar a scris 69 articole