Cum pot sa obtin gazduire gratuita la Claus Web ?

Claus Web iti ofera posibilitatea de a obtine gazduire gratuita pentru siteul tau, cu ajutorul prietenilor tai. Recomanda tuturor serviciile noastre de gazduire si orice client nou pe care il aduci la Claus Web poate sa iti aduca 6 luni de hosting gratuit. Poti sa aduci oricati prieteni vrei si iti vom oferi de fiecare data bonusul de 6 luni.

Pentru a beneficia de aceasta oferta este nevoie ca prietenul tau sa mentioneze numele tau, fie ca este vorba de firma sau persoana fizica, la plasarea comenzii pe siteul clausweb.ro, in captul „Cum ne-ati gasit ?”. Dupa ce persoana recomandata de tine a comandat contul de gazduire si a achitat contravaloarea acestui serviciu, tot ce trebuie sa faci este sa ne scrii un mail pe info@clausweb.ro cu subiectul „Am un nou prieten la Claus Web”, in care sa mentionezi numele contului prietenului tau. Vei primi un raspuns de la un operator Claus Web in cateva minute, iar acesta iti va furniza toate informatiile necesare pentru a obtine acest bonus.

Noi vom aloca cele 6 luni de gazduire gratuita in cel mai scurt timp, iar aceste informatii se vor regasi in contul tau de client. Aceasta oferta este cumulativa astfel ca poti ajunge sa nu mai platesti gazduire ani de zile. Nu conteaza marimea pachetului pe care il comanda persoana careia i-ai recomandat serviciile, poate fi ales orice pachet de la gazduire Personal sau Business, oferta speciala SSD sau conturi Corporate.

Aceasta oferta nu se aplica proprietarilor de conturi de tip Reseller, Corporate, VPS sau server dedicat.

Claudiu Cadar a scris 60 articole