Tipuri de pachete de gazduire

http

In functie de ceea ce doresti contul de gazduire poate fi de mai nulte tipuri:

Shared hosting – este de obicei recomandat siteurilor nou create sau cu un grad de complexitate scazut si reprezinta o varianta economica de a porni un astfel de proiect. Aceste websiteuri sunt plasate pe server si impart cu restul clientilor resursele, cum ar fi : RAM sau CPU.

Dedicated Server hosting  – asa cum spune si numele este vorba de un server fizic care este dedicat in intregime unei singure organizatii  ori unui singur scop, cum ar fi un website. Se recomanda firmelor mari care sunt pregatite sa aloce un buget corespunzator.

VPS hosting – recomandat pentru utilizatori avansati  si care trebuie sa isi instaleze anumite pachete software in plus sau sa isi faca anumite setari personalizate  fata de varianta shared. In acest mediu ruleaza mai multe sisteme de operare virtuale pe aceeasi masina. Fiecare sistem de operare virtual opereaza ca si un server dedicat. Avantajele hostingului de tip VPS sunt :

  • mediu de lucru privat – nu imparti resursele sitemului de operare cu altii.
  • customizarea – fiecare server virtual ( VPS) are propriul sau sistem de operare
  • control – daca ai instalat diverse aplicatii pe server poti face restart oricand doresti.
  • resurse dedicate – serverul virtual dispune de resurse dedicate cum ar fi RAM , numar de procesoare, etc

Reseller webhosting  – permite clientilor sa devina ei insisi furnizori de servicii de gazduire. In acest mod pot la randul lor sa ofere servicii de hosting altor clienti.

 

Cum comand serviciile ClausWeb ?

Daca nu sunteti client Clausweb se acceseaza https://www.clausweb.ro , se alege serviciul dorit ( gazduire , domenii , etc) si se apasa pe butonul Comanda.

Completati cu foarte mare atentie datele dvs de contact: nume  , cnp/cui , adrese de email , adresa postala , etc.

Dupa finalizarea comenzii se va crea in mod automat un cont client pe aceste date si veti primi – cand va fi cazul- mesaje de notificare pe adresle de email inregistrate.

In final sunt trecute modalitatile de plata . Alegeti pe cea care o doriti .

Daca sunteti deja client  Clausweb intrati pe siteul nostru si dupa ce va autentificati ca si client puteti comanda servicii noi sau sa le upgradati sau sa le modificati  pe cele existente. Procesul de comanda deci se simplifica odata ce sunteti deja client Claus Web.

Claudiu Cadar a scris 68 articole