Cum aleg compania care sa imi gazduiasca website-ul ?

web-hosting
Lucruri de care trebuie sa stii atunci cand iti alegi o companie care sa iti gazduiasca websiteul

Exista in zilele noastre un numar foarte mare de companii de webhosting care in scopul de a atrage cat mai multi clienti utilizeaza in ofertele lor foarte des cuvintele : gratis ( sau gratuit) , ieftin  sau accesibil.

Este necesar totusi sa vedeti si acele lucruri “nevazute” cum ar fi consturile si performantele.

Companiile de webhosting utilizeaza o serie de termeni si artificii de marketing tocmai pentru a momi potentialii clienti. Nu fiti tentati de un plan de hosting “accesibil”, “ieftin” , “gratuit”  pentru ca desi pare cea mai buna solutie ar trebui sa verificati  mai intai detaliile de gazduire  , adica planul de gazduire. Un numar mare de companii de webhosting pretind ca iti ofera tot ce ai nevoie pentru ca sitetul tau sa functioneze impecabil dar acest lucru nu este intotdeauna adevarat. Noi recomandam ca mai intai  sa verificati parametrii din planul de gazduire.

Un alt lucru important de care ar trebui sa tii cont si care nu trebuie deloc ignorat  sunt  timpii morti foarte mari ( downtime mare).  Lipsa unor echipamente adecvate si a unei infrastructuri corespunzatoare pot pune in pericol mare websiteul tau si implicit afacerea ta.

 

Claudiu Cadar a scris 69 articole