Incepand cu data de 01 martie 2018 domeniile .RO se vor inregistra pe perioada determinata cuprinsa intre 1 an si 10 ani
iar cele care au fost achizitionate pana in prezent pe perioada nedeterminata si care ajung la maturitatea de 5 ani urmeaza sa fie reinnoite anual sau pe maxim 10 ani.
Google Adwords

Cadou 200 LEI pentru conturi noi create in programul Google Adwords de catre firma Claus Web

Cuponul pentru Google Adwords devine activ abia in momentul in care dumneavoastra inregistrati clickuri in cont in valoare de 50 RON.
Practic dumneavoastra ati incarcat acei 50 RON iar acum trebuie sa ii rulati. Doar dupa aceasta operatiune se activeaza voucherul.

link: http://adwords.google.ro


Atentie!!!
* Acest voucher este disponibil doar pentru campaniile create de firma Claus Web.
* Codul promotional trebuie utilizat in termen de maxim 14 zile de la crearea noului cont.

Comanda aici o Campanie GoogleAds (50€ + TVA)Google Partner

Claus Web este certificat in Google Adwords

Statutul de partener garanteaza clientilor nostri o maniera profesionista de a crea campanii Google Adwords rapid si eficient! Agentii nostri certificati Adwords sunt pregatiti sa va asiste in incercarea dvs. de a va promova produsele si serviciile prin intermediul anunturilor online!
  • Copyright © 2001-2018 | CLAUS WEB este marca inregistrata | toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.