Configurare Email Apple Mail

Dupa ce ati creat o adresa de Email cu ajutorul butonului Email accounts din cPanel, urmariti instructiunile de mai jos pentru a configura contul de Email in Apple Mail.

 

1.Deschideti Apple Mail si din meniul File selectati Add Account. Completati la Full Name cu numele dvs. la Email Address adresa de email iar la Password puneti parola contului de email. Click pe Continue.

1-apple

2.La Account Type selectati POP sau IMAP. La rubrica Incoming Mail Server scrieti serverXX.romania-webhosting.com (unde XX reprezinta numarul serverului), la User Name adresa intreaga de email. Click pe Continue.

2-apple

3.La rubrica Authentication selectati Password. Bifati Use Secure Sockets Layer(SSL) Click pe Continue.

3-apple

4.La Description puneti un nume generic pentru contul de email (puteti pune adresa de email). La rubrica Outgoing Mail Server scrieti serverXX.romania-webhosting.com  (unde XX reprezinta numarul serverului) bifati Use Authentication iar la User Name scrieti adresa intreaga de email. La Password scrieti parola contului de email. Click pe Continue.

4-apple

5.Mergeti in meniu la Mail/Preferences, click pe Accounts apoi pe contul de email setat. In dreapta jos la Outgoing Mail Server (SMTP) click si selectati Edit SMTP Server List… Click pe contul de email in partea de sus si apoi pe butonul Advanced. Bifati Use custom port si scrieti 465, bifati Use Secure Sockets Latyer(SSL) la User Name scrieti adresa intreaga de email si la Password parola contului de email. Click pe OK.

5-apple

 

Daca setarile introduse sunt corecte, atunci contul de e-mail va fi functional.

Claudiu Cadar a scris 68 articole