Plati Online prin PaySecure - CLAUS WEB

PLATI ONLINE - CLAUS WEB, pana in 2023 a folosit ca si procesare de plati online Integratorul PaySecure.ro folosind serverele ROMCARD.ro
Incepand din data de 29.09.2023 , Plata online se realizeaza prin Banca Transilvania.

Experienta BT in e-commerce, cu cele mai mari volume de tranzactii online de pe piata bancara din Romania si cel mai mare numar de comercianți ce folosesc serviciile e-commerce ale BT - peste 5000 de site-uri pentru care procesam tranzactii! Solutia de e-commerce accepta tranzactii cu cardul de oriunde si oricand.

iPay BT este procesatorul propriu al Bancii Transilvania pentru acceptarea platilor online. Solutia securizata foloseste tehnologia 3D Secure.
Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se realizeaza prin intermediul 3D Secure, sistem de siguranta dezvoltat si promovat de Organizatiile Internationale de Carduri Visa si MasterCard si care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca al celor realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant, respectiv minimizeaza riscul de fraude din comertul pe Internet.
3D Secure asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului virtual.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision de la detinatorul de card!


ROMCARD furnizeaza servicii privind tranzactiile cu carduri bancare.
Domeniul de activitatea al firmei include: autorizarea tranzactiilor cu carduri (front office), administrare baze de date, switching national si international, decontarea si procesarea tranzactiilor cu carduri (back office), solutie "3DSecure" la cheie pentru bancile acceptatoare si emitente pentru serviciile de e-comerce "Verified by Visa" si "MasterCard SecureCode".
Centrul de procesare ROMCARD are mai mult de zece ani de experienta in domeniul de carduri bancare si tot sistemul sau a fost realizat in conformitate cu standardele internationale fiind bazat pe certificatele primite de la organizatiile internationale MasterCard, VISA, American Express, JCB, Diners Club.

Plati online asigurate de PaySecure.ro - operator de carduri agreat Visa si MasterCard.
Platile online pot fi efectuate cu carduri de credit sau debit, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele Visa (Classic si Electron) si MasterCard (inclusiv Maestro).
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.
Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, Claus Web foloseste servere securizate furnizate de procesatorul PaySecure.ro
Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele RomCard - autoritatea nationala de supraveghere a tranzactiilor de acest tip.
Claus Web nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
  • Copyright © 2001-2024 | CLAUS WEB este marca inregistrata | toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.