Politica de Retur Claus Web

Politica de Retur Claus Web

in conformitate cu dispozitiile OUG 34/2014 clientii persoane fizice, care au calitatea de consumatori, au dreptul de a se retrage din contractele de furnizare a serviciilor de gazduire web in termen de 14 zile de la data acceptarii comenzii de catre SC Claus Web SRL.
Consumatorii trebuie sa nu achite pretul pachetului de gazduire decat in a 15-a zi de la data acceptarii comenzii de catre SC Claus Web SRL, in caz contrar, daca isi vor exercita dreptul de retragere, vor suporta comisioanele bancare privind returnarea sumelor platite.
Sumele vor fi returnate in termen de 15 zile.

* In cazul in care comanda este pentru un serviciu de server virtual (VPS) sau server dedicat, la pretul serviciului se adauga o taxa de instalare de 50 euro + tva pe care Claus Web srl o acorda ca si discount.
Daca consumatorul isi exercita dreptul de retragere pentru acel serviciu, taxa de instalare server in valoare de 50 euro + tva nu se mai ofera ca si discount, urmand ca acesta sa plateasca taxa de instalare server in valoare de 50 euro + tva.

** In cazul in care comanda este pentru un serviciu de gazduire web, la pretul serviciului se adauga o taxa de instalare de 10 euro + tva pe care Claus Web srl o acorda ca si discount.
Daca consumatorul isi exercita dreptul de retragere pentru acel serviciu, taxa de instalare cont de gazduiere de 10 euro + tva nu se mai ofera ca si discount, urmand ca acesta sa plateasca taxa de instalare server in valoare de 10 euro + tva.

*** In cazul in care comanda este pentru un serviciu de inregistrare domenii sau de certificat SSL, iar consumatorul isi exercita dreptul de retragere pentru acel serviciu, sumele platite nu se pot returna conforme regulilor de inregistrare pentru fiecare tip de domeniu in parte si implicit certificat SSL, iar daca din diverse motive domeniile sau certificatele SSL nu s-au putut activa, consumatorul va suporta comisioanele bancare privind returnarea sumelor platite.
  • Copyright © 2001-2024 | CLAUS WEB este marca inregistrata | toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.