Domeniile .RO pot fi inregistrate si pe o perioada determinata de 12 luni (1 an), pretul fiind in acest caz de doar 11.9€
Domeniile .RO inregistrate pe perioada determinata 12 luni (1 an), pot fi prelungite pentru minim 1 an si cel mult 10 ani in orice moment
Puncte de Fidelitate

Puncte de Fidelitate

Claus Web iti rasplateste din nou fidelitatea

Iti rasplatim din nou atasamentul fata de serviciile noastre de hosting si iti oferim puncte de fidelitate pentru fiecare pachet de gazduire comandat. Fie ca doresti sa comanzi un pachet nou, faci un upgrade sau prelungesti serviciul de gazduire, iti oferim puncte de fidelitate pentru fiecare proforma achitata.

Aceste puncte de fidelitate se transforma in spatiu gratuit pentru contul tau de gazduire. Astfel ca vei avea mai mult spatiu la dispozitie pentru a putea incarca informatie pe siteul tau.

Acceseaza contul de client de pe https://www.clausweb.ro/login.php in orice moment pentru a afla cate puncte de fidelitate ai acumulat si cat spatiu in plus poti adauga la contul tau de gazduire. Trebuie doar sa navighezi la pagina Date Client, odata ce te-ai logat in contul tau si sa urmezi instructiunile.

Spatiul acumulat prin puncte de fidelitate va fi adaugat permanent la contul tau de gazduire, pe toate durata contractului cu Claus Web.