Streaming Audio & Streaming Video - CLAUS WEB

Pachete STREAMING AUDIO & VIDEO

Vom face tot posibilul ca sa configuram contul dvs. de streaming cat mai repede posibil, de obicei conturile de streaming audio sau video se configureaza in maxim 15 minute.
Claus Web va ofera cele mai bune servicii de transmisiuni live pe internet (streaming) la cele mai avantajoase preturi. Garantia Calitatii o fac serverele performante si furnizorii nostri de interconexiuni intre retelele de internet mondiale.

SHOUTcast este o Tehnologie Streaming Media, solutie care permite difuzarea programelor audio pe internet, la fel ca si transmisiunile de televiziune si radio traditionale. Ascultatorii pot regla streaming-ul prin orice media player. Tehnologia care sta la baza Shoutcast pentru radiodifuziune este MPEG Layer 3 (de asemenea, cunoscut sub numele de MP3), care poate fi folosit pentru streaming audio in mod eficient intr-o situatie Live. Acesta poate fi de asemenea folosit pentru a furniza streaming audio la cerere pentru emisiuni arhivate si este compatibil cu noua tehnologie aacPlus. Recomandam Tehnologia Shoutcast Streaming, deoarece este compatibila cu toate media playerele disponibile astazi.

Windows Media Services 9 Series Live Internet Broadcasting este o platforma convenabila si necostisitoare pentru difuzarea de continut de inalta calitate audio si video pe internet, la orice rata de biti. Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti un flux decodificat si noi il vom transmite pe internet pentru dvs.

Windows Media Player 10, in tandem cu Windows Media Services 9 Series poate imbunatati mult fiabilitatea streaming-ului pentru utilizatorii dial-up. Se elimina practic intarzierile enervante si intreruperile la redarea de streaming a continutului digital media (audio sau video). Cand transmiteti live pe Internet, toti utilizatorii finali vor avea o experienta de streaming video sau audio de inalta calitate (ca la televizor sau difuzat la radio).

Cand utilizati Tehnologii Windows Media prin noi veti avea o solutie completa pentru streaming multimedia, oferind o calitate superioara audio si video, flexibil si usor de utilizat.

  Bitrate

None selected

  Slots

None selected

  Price, every 30 days 

None selected

Streaming Audio

Listeners

100 slots

1000 slots

2000 slots

3000 slots

4000 slots

Bitrate: 24Kbps

-

-

-

-

Bitrate: 32Kbps

-

-

-

-

Bitrate: 48Kbps

-

-

-

Bitrate: 64Kbps

Bitrate: 96Kbps

Bitrate: 128Kbps

Streaming Video

Listeners

25 slots

50 slots

75 slots

100 slots

200 slots

Bitrate: 160Kbps

Bitrate: 192Kbps

Bitrate: 256Kbps

Bitrate: 320Kbps

Bitrate: 512Kbps

Bitrate: 1024Kbps


preturile prezentate mai sus sunt lunare si nu contin TVA.


  • Copyright © 2001-2024 | CLAUS WEB este marca inregistrata | toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.
  • EU GDPR Compliant
  • CLAUS WEB este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal.

    ISO/IEC 27001
  • ANPC Te Respecta
  • ANPC Te Respecta
  • ANPC Te Respecta