Transfer Domeniu .ro, .com, .eu si Altele - ClausWeb

oferta Preturi Transfer Domenii Web - registrar CLAUS WEB - poti sa-ti transferi domeniul la Claus Web de la un alt registrar oricand atata timp cat domeniul este activ.


tabel preturi domenii web / domenii internet

.RO .EU .COM .NET .ORG .BIZ .INFO .US .HU .CO.UK

Inregistrare Domeniu

7.99€ 5.9€ 12.9€ 17.9€ 15.9€ 19€ 29.9€ 16€ 7.9€ 14.9€

Reinnoire Domeniu / an

7.99€ 5.9€ 12.9€ 17.9€ 15.9€ 19€ 29.9€ 16€ 7.9€ 14.9€

Transfer drept de folosinta domeniu

7.99€ 5.9€ 12.9€ 17.9€ 15.9€ 19€ 29.9€ 16€ 7.9€ 14.9€

Transfer din carantina

0€ 5.9€ 100€ 100€ 100€ 100€ 100€ 100€ 15€ 100€

Transfer domeniu de la alt Registrar la Claus Web

0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€ 0€


Pentru a efectua transferul domeniilor .RO catre registrar Claus Web:

Va trebui sa va logati la Administrare On-Line, in cazul in care nu va reamintiti parola, va rugam accesati: Resetare Parola? , dupa care Link-ul pentru resetarea Parolei se va transmite la adresa de email cu care a fost inregistrat domeniul.
Va logati in contul dumneavoastra, generati o Cheie de Autorizare pentru transfer catre alt registrar (a doua optiune), ulterior va trebui sa ne transmiteti codul primit pe email catre relatiiclienti@clausweb.ro, vom initia procedura electronica de transfer.

Transferul domeniilor .RO la Registrar Claus Web SRL nu presupune costuri suplimentare , factura ce urmeaza sa fie achitata fiind doar pentru extinderea valabilitatii domeniilor si pe o noua perioada si care are cotatia de 7.99€ + TVA / 1 an.


Pentru domeniile .RO exista notiunea de Transfer Drept de Folosinta, acest transfer se poate realiza de catre registrar CLAUS WEB prin urmatorii pasi:

Va trebui sa va logati la Administrare On-Line, in cazul in care nu va reamintiti parola, va rugam accesati: Resetare Parola?
, dupa care Link-ul pentru resetarea Parolei se va transmite la adresa de email cu care a fost inregistrat domeniul.
Va logati in contul dumneavoastra, generati o Cheie de Autorizare pentru transfer drept de utilizare catre alt detinator (prima optiune), ulterior va trebui sa ne transmiteti codul primit pe email catre relatiiclienti@clausweb.ro, vom initia procedura electronica de transfer.

Observatie: va rugam sa tineti cont de faptul ca persoana fizica se identifica neaparat prin CNP (cod numeric personal), iar persoana juridica cu CUI/CIF.
Pentru incheierea procesului de transfer va fi emisa o factura proforma prin e-mail in valoare de 7.99€ + TVA / 1 an, care trebuie achitata de catre noul detinator.
Dupa finalizarea tranzactiei, transferul se va finaliza.
Perioada de valabilitate aleasa pentru efectuarea transferului dreptului de detinator (care este considerata o noua cumparare de domeniu - trade ) va curge de la data finalizarii si validarii transferului.Pentru domeniile internationale viitorul detinator trebuie sa faca o cerere de transfer online pe formularul de mai jos.
Obs: Daca perioada de la ultima reinnoire a domeniului e mai mica de 60 de zile, la finalizarea transferului nu se va aplica prelungirea cu un an a acestuia.


Transfer Domeniu:


Transferul de domeniu international se face numai in cazul in care dvs. detineti acel domeniu, sau persoana de la care faceti transferul domeniul trebuie sa fie de acord.

NOTA: domeniile .RO se inregistreaza pe o perioada de 1-10 ani, vezi acordul si reguli de inregistrare nume de domenii .RO, domeniile internationale ( ex: .COM, .EU ) se inregistreaza pe o perioada de 1-10 ani, pretul se calculeaza la cursul BNR al zilei + 2%, Preturile afisate pe site nu includ TVA, plata se poate face online prin card bancar / transfer bancar / mandat postal, domeniile .RO se activeaza instant imediat dupa comanda dvs. online pe site, domeniile internationale .EU, .COM se activeaza imediat dupa confirmarea platii,
Domeniile se inregistreaza exclusiv pe numele clientului.
  • Copyright © 2001-2024 | CLAUS WEB este marca inregistrata | toate drepturile rezervate | Orice reproducere partiala sau integrala a continutului acestui site se pedepseste conform legilor in vigoare.