Gazduire WEB pe SSD

PROMOTIONAL GAZDUIRE WEB pe SSD – viteza de 10 ori mai mare decat pe o gazduire standard

Comanda un domeniu .COM sau .EU + acest pachet de gazduire, plateste-l in avans pe 2 ani si ai inclus 4 luni gazduire gratuita + acel domeniu .COM sau .EU gratuit / an.
comanda un domeniu .RO + acest pachet de gazduire, plateste-l in avans pe 2 ani si ai inclus 4 luni gazduire gratuita + acel domeniu .RO gratuit / termen nelimitat.

Ce inseamna SSD?

Un solid-state drive (expresie englez─â cu traducerea liber─â ÔÇ×unitate cu cipuriÔÇŁ; prescurtat SSD) este un dispozitiv de stocare a datelor care folose╚Öte memorii cu semiconductori, construite pe baza studiilor de fizica st─ârii solide. SSD-urile se deosebesc de unit─â╚Ťile cu discuri dure clasice (HDD) care sunt dispozitive electromecanice cu discuri de stocare aflate ├«n mi╚Öcare, prin aceea c─â SSD-urile folosesc numai microcipuri care re╚Ťin datele ├«n memorii nevolatile, f─âr─â s─â aib─â p─âr╚Ťi mobile. SSD-urile sunt mai rezistente la ╚Öocurile mecanice, av├ónd timp de acces mai sc─âzut dar pre╚Ť pe megabait mai mare. Pentru a fi eventual interschimbabile cu HDD-urile, ele folosesc acelea╚Öi interfe╚Ťe (semnale electrice, conectoare) ca ╚Öi cele ale discurilor dure, de ex. de tip SATA. Totu╚Öi, interschimbabilitatea cu unit─â╚Ťile HDD nu este o condi╚Ťie standard de fabrica╚Ťie a SSD-urilor.

detalii complete vezi pe http://ro.wikipedia.org/wiki/Solid-state_drive

Las─â un r─âspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.