WordPress super cache plugin

 

Cum sa faci WordPress-ul sa se incarce mai repede in 5 minute

Daca ti-ai creat deja un site WordPress si ai inceput deja sa ai peste 50-100 de cititori zilnici, este recomandabil sa faceti cateva modificari la modul cum este accesat. Pentru site-urile cu trafic mijlociu si mare, construite pe platforma WordPress, se recomanda folosirea unui plugin care genereaza pagini HTML statice. Odata generate, aceste pagini sunt afisate vizitatorilor, astfel serverul foloseste mai putine resurse si, implicit, site-ul se “incarca” mai repede.

Sunt o multime de astfel de pluginuri disponibile pentru WordPress, cele mai cunoscute fiind WP Super Cache si WP Total Cache.

Claus Web recomanda WP Super Cache deoarece este foarte usor de instalat si folosit.

Instalarea este foarte-foarte simpla si dureaza maxim 5 minute, in 5 pasi usor de urmat:

  1. Va logati in contul dumneavoastra de Administrator la http://domeniultau.ro/wp-admin
  2. Navigati la meniul Plugins si selectati Add New
  3. In bara de cautare scrie Super Cache si dati click pe primul rezultat
  4. Apasati Install Now si dati click pe Ok cand apare fereastra de confirmare
  5. Asteptati sa se instaleze dupa care apasati Activate Now.

Gata! WP Super Cache este instalat pe site-ul dumneavoastra WordPress si beneficiate de toate avantajele site caching. Acest plugin poate fi oricand configurat din Plugins >> Installed Plugins >> click pe butonul Edit din dreptul WP Super Cache.

2 thoughts on “WordPress super cache plugin

  1. Se pare ca pentru siteurile masive totusi se recomanda W3 Total Cache. E un fel de upgrade de la WP Super Cache. Totusi, siteurile mici vor functiona mai bine cu WP Super Cache. Deci, daca cineva foloseste Super Cache si nu genereaza rezultate bune, recomand sa testeze W3 Total Cache.

    La urmatorul link http://wordpress.org/extend/plugins/w3-total-cache/ aveti si un tutorial video pentru instalarea si configurarea W3 Total Cache.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.