Domeniul tau .EU iti poate aduce un cadou in iarna aceasta!

 

Domeniul tau .EU iti poate aduce un cadou in iarna aceasta!
Incearca-ti norocul in concursul de Craciun al domeniilor .EU si castiga una din cele doua vacante de neuitat!
Inregistreaza un domeniu .EU, foloseste-l ca sa intri in competitie si astfel obtii o sansa la una dintre excursiile luxurioase pentru doua persoane!
Concursul de Craciun se desfasoara intre 27.11.2014 si 23.12.2014.
Participa cu domeniul tau .EU accesand http://christmas2014.eurid.eu si permite-i sa-ti castige o vacanta memorabilia de Craciun!

 


silkmart Black Friday

Cum sa iti cresti vanzarile de Black Friday?

Acesta este un articol special postat pentru proprietarii de magazine online, sau pentru echipele din spatele acestora ;). Black Friday nu mai are nevoie de prezentare pentru ca toata lumea stie de acest eveniment.

Lumea e din ce in ce mai educata in privinta cumparaturilor online, oamenii au tot mai mare incredere in platile online, se informeaza din ce in ce mai mult, compara preturi si fac selectii drastice inainte de a alege magazinul din care cumpara.

Putem spune ca anii trecuti au fost doar de acomodare si educare a pietei, unde un cuvant important in aceasta directie l-a avut emag.ro, liderul de piata din comertul online din Romania.

Stiu, sunt multe magazine care „se folosesc” de Black Friday pentru a epuiza stocurile mai vechi, chiar daca vanzarile nu le mai aduc neaparat un castig semnificativ, sunt magazine care privesc acest eveniment ca si o oportunitate, dar au fost si magazine care au prezentat oferte mincinoase…

Black Friday este momentul perfect de a-ti fideliza clientii si de a castiga clienti noi, insa asta doar daca te pregatesti din timp, daca aduci ceva nou pentru cei care ajung in magazinul tau, daca stii cum sa ii transformi pe cei care ajung in magazinul tau in clienti.

Te-am convins? Participi? Afla mai multe in ghidul oferit de SilkMart.

De ce sa participi cu magazinul tau la Black Friday ?

  • Pentru ca poate fi unul dintre cele mai importante evenimente de marketing din an pentru magazinul tau

  • Pentru ca poti sa-ti cresi rapid numarul de clienti activi, daca gandesti Black Friday ca pe o campanie de marketing care sa-ti aduca rezultate pe termen lung.

  • Pentru ca iti poti reactiva si fideliza clienti vechi, daca ai deja o baza de clienti si reusesti sa-ti segmentezi corect listele in functie de vanzari.

  • Pentru ca iti poti creste vizibilitatea in online si intari brandul in fata clientilor.

  • Pentru ca poti sa inveti lucruri noi despre procesul de vanzare si comportamentul clientilor.

Cum sa folosim Google AdWords pentru promovarea de Black Friday ?

Aceasta este perioada in care oamenii cauta tot mai mult pe Google produsele de care au nevoie. Vezi mai jos un exemplu preluat din ghid:

adwords black friday

In continuare, Ioana acceseaza aceasta reclama, ajunge in landing page-ul creat de Mihai, citeste informatiile si ia decizia de a se abona la newsletter, dupa care primeste ghidul creat de tine.

Pregateste-ti magazinul pentru vanzari !

Black Friday poate insemna si probleme, de cele mai multe ori, acestea sunt de ordin tehnic. Cunosti prea bine, ca un trafic prea mare pe magazinul tau, poate duce la blocarea acestuia, daca resursele sunt insuficiente. Discuta acest aspect cu furnizorul tau care iti asigura serviciile de hosting. Partenerul nostru Claus WEB recomanda achizitia unui server dedicat oricarui magazin online care isi doreste un up time maxim de Black Friday.” citat din acest ghid.

Pregateste-ti magazinul pentru acest eveniment prin bannere speciale sau un background pe masura si pregateste si o campanie speciala pentru afiliatii tai din 2 parale.

Dupa ce te-ai asigurat ca totul este 100% functional in magazinul tau, urmatorul pas este acela de a-ti asigura increderea in fata clientilor. Poti face acest lucru destul de usor afisand diferite elemente de trust, utilizand un certificat SSL si utilizand difierite metode de plati online cum ar fi serviciul nostru paysecure.ro

Foarte important !!! Trateaza acest eveniment ca si o actiune importanta de marketing, in care castigul e pe termen lung!

Alte informatii utile si sfaturi practice aplicabile imediat, poti sa afli rapid daca descarci ghidul oferit de SilkMart.

SilkMart – este platforma de ecommerce, dezvoltatat de SilkWeb, pe care momentat ruleaza peste 100 de magazine online.


Promotional de Martisor

Claus Web ofera un martisor promotional atat doamnelor cat si domnilor!
Doamnelor care achizitioneaza un domeniu internet in luna martie, le oferim consultanta si sustinere pentru a proteja numele domeniului la OSIM fara onorarii profesionale.

martisor

Si, pentru ca domnii au destule cheltuieli cu martisoarele in aceasta luna, daca vor cumpara un domeniu internet si vor dori ca acesta sa devina si marca inregistrata, vor suporta doar taxele oficiale OSIM .

Ne dorim sa aveti o primavara frumoasa! Tocmai de aceea promotia va continua toata luna martie si iti promitem ca vor urma si multe alte surprize in lunile de primavara.

Te asteapta o multime de promotii si reduceri, ca sa iti ramana mai multi bani pentru flori si martisoare.


Gazduire Gratuita de la Claus Web

friendsAduna-ti prietenii la Claus Web!

Asa cum te-am obisnuit in ultima vreme, atasamentul si fidelitatea ta fata de Claus Web sunt rasplatite.
Incepand de acum, fiecare prieten pe care il aduci la Claus Web, iti aduce 6 luni de HOSTING GRATUIT!
Daca esti client Claus Web si detii un cont de gazduire, pentru fiecare prieten adus de tine care achizitioneaza un pachet de web hosting si care in campul .Cum ne-ati gasit ?. completeaza numele contului tau, primesti din partea noastra 6 luni de hosting gratuit.
Dupa ce prietenul tau plaseaza comanda pe siteul nostru, scrie un mail pe info@clausweb.ro cu subiectul Am un nou prieten la Claus Web, in care sa mentionezi numele contului prietenului tau.
Noi, in cel mai scurt timp de la efectuarea platii de catre prietenul tau, iti vom adauga 6 luni de hosting gratuita!
Recomanda oricati prieteni vrei si ai free hosting pe o perioada indelungata.
Cu cat mai multi prieteni, cu atat mai mult free hosting!

Pentru ca prietenii adevarati se aduna la Claus Web!

* Aceasta oferta nu se aplica conturilor de tip Reseller, Corporate, VPS sau Dedicat


Claus Web in parteneriat cu EURID organizeaza concurs

Claus Web in parteneriat cu EURID organizeaza concurs

Clientii care inregistreaza unul sau mai multe domenii .EU intre 24 noiembrie 2011 – 25 decembrie 2011 , pot castiga prin tragere la sort un IPAD2.

Pe linkul de mai jos aveti formularul de inscriere si regulile.

http://www.winwith.eu/ro

mult succes.


Concurs Claus Web pentru Bloggeri

ClausWeb.ro organizeaza concurs cu premii pentru Bloggeri

Locul I – Domeniu .EU + Gazduire Web (10 ani)

Locul II – Domeniu .EU + Gazduire Web (5 ani)

Locul III – Domeniu .EU + Gazduire Web (1 an)

Gazduire Web = Gazduire BLOG = 1,5 GB spatiu si 150 GB trafic lunar.
Domeniile .EU se vor inregistra bineinteles pe numele castigatorilor concursului.

inscrierea la concurs se face printr-un email la promo@claus.ro care sa includa datele personale (Nume, Prenume, link articol, telefon si email), dupa ce ati publicat un articol cu una din temele urmatoare:

– Servicii Gazduire Blog in Romania sau in Strainatate
– Domenii .EU – identitatea ta in Europa
– Tema la alegere

REGULI:

1. perioada concurs: 24.10.2011 – 24.12.2011

2. tratati foarte serios acest concurs prin publicarea acetui articol

3. in cadrul articolului trebuie sa plasati cel putin un link cu ancora “Gazduire Web” catre http://www.ClausWeb.ro/

4. site-ul pe care veti plasa acest articol trebuie sa aiba vechime de minim 3 luni

Juriul va fi format din Mihai Voiculescu si un reprezentant Claus Web , castigatori vor fi desemnati pe baza calitatii articolului .