Tehnologia NVMe si beneficiile ei

Unitățile NVMe (Non-Volatile Memory Express) utilizează o tehnologie nouă pentru a oferi cea mai rapidă stocare disponibilă în prezent.

 

De ce ar trebui să optați la servere care folosesc unități NVMe?
Iată câteva beneficii care vă pot convinge:

 

Combinarea SSD-ului NVMe și a conexiunii PCIe duce la viteze de citire și scriere de minim patru ori mai rapide decât o interfață SSD SATA.
√ Completează structura paralelă a unităților centrale, platformelor și aplicațiilor contemporane.
√ Aceste structuri paralele permit mai multor comenzi să fie procesate simultan.

√ Utilizează o cale optimizată pentru a emite comenzi și a finaliza operațiile de intrare/ieșire, și susține operații paralele.
√ Ajută la evitarea blocajelor, permite utilizarea completă a tuturor nucleelor CPU și GPU.

√ Este conceput pentru medii de stocare de înaltă performanță și non-volatile fiind singurul protocol care poate răspunde cerințelor datelor mari.
√ Este în fruntea eforturilor de a ajuta afacerile să stocheze, să gestioneze și să acceseze datele mai eficient, în timp ce îmbunătățește performanța, fiabilitatea și consistența.

√ Asigură performanță îmbunătățită a site-ului și timp de încărcare mai rapidă al paginilor web.
√ De asemenea, pot fi deosebit de utile și pentru site-urile cu baze de date mari. Acestea pot accelera interogările bazei de date și îmbunătăți timpii de acces la baza de date.

 

În consecință, timpurile de încărcare ale site-ului sunt mai rapide, iar performanța site-ului este îmbunătățită, care pot duce la experiențe mai bune pentru utilizatori în ansamblu.

Așadar, din toate punctele de vedere, găzduirea site-urilor web pe echipamente de ultimă generație cu SSD-uri NVMe vor influența în mod pozitiv activitatea si experiența dumneavoastră.