Testeaza viteza conexiunii la internet

Puteti sa testati cu incredere viteza conexiunii dumneavoastra de internet pe site-ul www.VerificaViteza.ro 

Testul de viteza se face de pe serverele Claus Web si ofera rezultate corecte si reale cu privire la conectivitatea calculatorului tau la reteaua de internet la care esti abonat sau la care ai acces.

viteza internet

De la primele retele dial-up si pana la cele mai rapide retele wireless din lume, problemele de viteza a conexiunii au reprezentat principala grija a utilizatorilor, inca de la inceputuri. Vremurile s-au schimbat, operatorii din Romania ofera deja viteze foarte bune, beneficiind de pe urma unei infrastructuri moderne si bine pusa la punct. In prezent, conform unor comunicate din luna ianuarie a anului 2014, tara noastra se afla pe locul sase in lune, intr-un clasament privind viteza de conectare la internet. Daca siteurile tale preferate se incarca mult mai greu decat de obicei, poate sa fie un indicator clar ca nu primesti calitatea serviciilor pentru care platesti. Unele „intarzieri” sau probleme de incarcare a paginilor pot fi temporare sau pot fi un rezultat al unei probleme locale (doar la un singur site), astfel ca este indicat de fiecare data sa testezi mai multe siteuri.

Poti sa faci un test de viteza indiferent ce retea folosesti, ce calculator sau dispozitiv mobil folosesti, indiferent de sistemul de operare sau de nivelul tau de cunostiinte IT.

Rezultatul testarii iti va furniza mai multe informatii importante despre viteza pe care o poate atinge conexiunea ta la internet, precum si o comparatie cu alte tipuri de conexiuni.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.