Cross Server Hosting

Cross Server Hosting

Incercam in continuare sa gasim cele mai bune solutii pentru toate tipurile de gazduire pentru clientii nostrii. Ai un site care consuma multe resurse si genereaza un trafic foarte mare, dar nu esti inca pregatit pentru un server dedicat ? Iti oferi de acum Cross-Server Hosting.

Prin tehnologia Round-Robin DNS, siteul tau va avea un timp de incarcare mai mic, va consuma mai eficient resursele alocate si il va face mult mai accesibil pentru vizitatorii tai. Acest tip nou de gazduire oferit de Claus Web reuseste sa-ti ofere o mare parte din avantajele unui server dedicat, fara insa a presupune un efort financiar foarte mare.

Daca ai un cont de gazduire la Claus Web (sau daca acum vrei sa faci prima comanda), vei intelege foarte usor cum te poate ajuta Cross-Server hosting. Avand un singur cont, pe un singur server, toate vizitele si toate solicitarile din partea vizitatorilor se vor duce spre un singur IP si spre o singura resursa. La siteurile cu trafic mare sau care sunt consumatoare mari de resurse, acest lucru se va reflecta in viteza de afisare a paginii apelate, existand posibilitatea sa alunge vizitatorii. Acum iti oferim posibilitatea sa ai mai multe conturi de gazduire pentru acelasi site, pe servere diferite, iar prin tehnologia Round-Robin DNS vizitele vor fi directionate automat , aleatoriu catre unul din cele 2 conturi de gazduire. Vei observa repede cum siteul tau se va incarca mai rapid, iar navigarea se va face mult mai usor.

Poti sa ai cate conturi vrei si vei plati pentru fiecare acelasi cost initial. Implementarea tehnologiei, serviciul Round-Robin DNS si asistenta tehnica sunt oferite de Claus Web gratuit! Plus ca te asteapta multe promotii si discounturi pe parcursul contractului.

detalii complete pe https://www.clausweb.ro/cross-server-hosting.php

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.