Virusul „Politiei Romane”

Se stie foarte bine ca atat in Romania cat si in intreaga lume marile companii pierd sume mari de bani din cauza pirateriei. Exista milioane de utilizatori care descarca videoclipuri, fisiere sau software-uri de pe torente, neoriginale, in primul rand datorita faptului ca nu isi permit achizitionarea lor din magazinele specializate la preturi mari.

Ati primit un mesaj suspect din partea ‘Politiei Romane’ care va acuza ca utilizati soft-uri piratate sau ati descarcat fisiere ilegale de pe torente?

 

Acest mesaj are rolul de intimidare a utilizatorilor, blocandu-le calculatorul si cerand o suma de bani pentru recuperarea datelor. Este un malware deosebit de periculos care a infectat, deja, milioane de calculatoare din intreaga lume, indiferent de utilizator sau de tara.

Dar, nu trebuie sa va speriati, noi va putem ajuta sa eliminati virusul care v-a atacat calculatorul.

Accesati link-ul de mai jos pentru a descarca un mic tool de la Bitdefender, acesta trebuie rulat in Safe Mode:

http://download.bitdefender.com/removal_tools/BDRemoval_Trojan_Ransom_IcePol.exe

Virusul despre care vorbim este de tip Ransom si este creat de hackerii rusi, cu denumirea Trojan.Ransom.IcePol. Problema blocarii computerului si alte detalii despre virus pot fi rezolvate prin instalarea software-ului:
http://labs.bitdefender.com/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=RemovalToolUnifiedLauncher.exe

Nu de putine ori, astfel de amenintari pentru datele de pe calculator ai utilizatorilor comuni si ale firmelor au blocat sau distrus documente de o importanta deosebita, mai ales daca vine vorba de fisiere secrete la nivel de corporatie sau chiar secrete de stat si care nu au mai putut fi recuperate. In cazul nostru, compania Bitdefender a creat o aplicatie gratuita impotriva virusului si probabil nu sunt singurii, dar majoritatea site-urilor din Romania ii recomanda pentru a rezolva definitiv problema cu virusul Politiei romane.

Las─â un r─âspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.